Het is ondertussen al weer even terug; de Professional Imaging in Nijkerk. Maar hier nog een blog over de Professional Imaging om toch voor wie bij de demo's gekeken heeft nog een kijkje te geven van de uiteindelijke resultaten. Of voor diegene die het gemist hebben 😉

Waarom is deze blog zo laat? Hoor ik je denken. Dat komt omdat ik een gigantische digitale verhuizing heb gehad kwa website, mail en dergelijke. En voor de oplettenden onder jullie; ook een nieuwe website! YEY!

Verder te gaan over de Professional Imaging. Het was 3 dagen super fun bij de stand van FotoFlits. Elke dag gaf ik een Elinchrom demo waarin ik de diverse lichtvormers hun eigenschappen liet zien. Rondom deze blog staan de resultaten.

Maar er is ook een video van Cafe Obscura die tijdens een van mijn demo's live verslag deed op Facebook. Konden toch diegene die niet naar de beurs konden komen toch even meekijken 😉 En zoals nu ook terug kijken !

FotoFlits demo Wendy Appelman

 

WEB Marijke Pie Zeemeermin foto Wendy Appelman Elinchrom workshop demo -1

Marijke! Ja, het zelfde model maar dan in totaal andere styling en licht! En dat maakt ook het verschil. Hard en zacht licht maakt ( of breekt ) de sfeer van de uitstraling van de foto.

Beeld je maar eens in: zou de foto's het zelfde zijn geweest als ik hieronder in plaats van het zachte licht van de LiteMotiv zoals hieronder daarvoor hard licht had gebruikt? 
Laat me weten wat je hiervan vind door hieronder een bericht achter te laten 😀 Ook voor vragen en dergelijke laat deze achter in de comments hieronder. 

2WEB Marijke Pie FotoFlits foto Wendy Appelman Elinchrom workshop demo-2