Voor de cover fotoshoot met Liefdescoach Mayke Laan en een bureaustoel van EMTEK Ergonomics zijn wij naar een tropisch binnentuin afgereisd om de cover foto van het Office Magazine te fotograferen. Een interessante combinatie voor een cover van een magazine.

Voor deze fotoshoot in de tropische binnentuin; Tropisch Rozenland  bracht ik mijn flitsers en accessoires mee. Ondanks er genoeg natuurlijk licht vanuit het glazen dak van de kas naar binnen viel. Wilde ik toch graag controle houden over het licht en daarmee ook de sfeer die neergezet kon worden voor deze coverfoto. Zo kon ik de bureaustoel en Mayke in een bundel van licht zetten zonder dat dit onnatuurlijk over komt. Zodat het kan lijkt dat het van boven uit het glazen dak schijnt.

Hieronder op de backstage foto van deze fotoshoot kan je zien hoe ik mijn flitsers heb geplaatst. Ook richtte ik mijn flitsers zodanig dat er ook nog een klein beetje licht op de achtergrond planten scheen.

De flitsers die ik gebruik in studio en op locatie zijn afkomstig van Elinchrom NL / Fotoflits.

 

Naast deze cover is er ook een artikel geplaatst over de bureaustoelen van EMTEK Ergonomics met daarbij de foto’s die ik ook al eerder liet zien in mijn vorige blog. Naast het digitale gebruik van de foto’s zoals op websites vind ik foto’s die gedrukt zijn altijd wat extra’s hebben omdat het dan “tastbaar” is geworden . De combinatie van de website van EMTEK Ergonomics en dezelfde foto’s in het magazine is helemaal super om terug zien.

 

 

Op de website van de Office Magazine is de cover foto ook gebruikt ter promotie van deze editie van het magazine. Hieronder een screenshot van de gebruikte foto op de website van de Office Magazine.