Afgelopen week heb ik mijn eerste fotoshoot in mijn eigen studio gehad. Model Annebel  kwam langs met een ontzettend gave outfit. Deze is gemaakt door designer: Deyrinio Fraenk . Ook wel bekend als finalist van het televisieprogramma “Hollands Next Fashion Designer” die in 2010 op tv te zien was.

 

Dit was de eerste fotoshoot in mijn eigen studio. En heb zo gelijk nieuwe belichtings mogelijkheden kunnen uitproberen. Want ik hou er van om niet elke keer het zelfde lichtopstelling te werken. Maar om zo veel mogelijke opties te leren kennen . En zo verschillende resultaten te kunnen behalen.

 

Eerst zijn we begonnen met portretten. Daarna zijn we door verder gegaan met de outfit. Wat toch echt een favoriet is geworden. Je komt niet elke dag zo’n kunstwerk tegen. Laat staan dat je het mag fotograferen. En hoe aparter het kledingstuk is, hoe beter ik dat voor foto’s vind werken. Van deze kledingstuk zijn er 2 verschillende sets te bekijken. Een kleurrijke set met beweging. Waarop Annebel soms lijkt te zweven. En een wat donkere sfeervolle “low-key” set.

Voor de laatste set hebben we ook gebruik kunnen maken van sieraden van Deyrinio Fraenk. Binnekort komt er een website en een Facebookpagina online. Zodra deze online zijn. Zal dit ook toegevoegd worden aan deze blog.

 

Alle resultaten van deze fotoshoot kunnen hieronder bekeken worden in de slider.

Deze slider kan ook op fullscreen worden geopend door op de pijltjes te drukken rechtsboven de slider. Zo krijg je nog een beter weergave van de gemaakte foto’s.

 

 

Model: Annebel

Designer: Deyrinio Fraenk

Fotografie: Wendy Appelman

 

 

 

[new_royalslider id=”8″]